Ridning

Vi erbjuder ridlektioner till vuxna och barn samt på alla utbildningsnivåer. Undervisningen, som oftast ges som privatlektion, innehåller både teori och övningar. Våra professionella ridinstruktörer ser till att du får ut det mesta av varje ridpass.
Våra hästar är välskötta, skolade och lätthanterade. De är av olika raser och storlekar, från små ponnys till stora hästar.
På anläggningen finns flera stallbyggnader och 4 ridvolter. Vi ordnar också ridturer i omgivningen för ryttare med en viss ridvana.

Ridning för barn
Oavsett barnens tidigare ridvana sätter vi säkerheten i första hand. Vi ser till att barnen får hästar som är anpassade till deras ålder och ridvana. Allt för att stärka barnens självförtroende och att ridningen förknippas med nöje.
Barnen får också grundläggande instruktion i hantering och skötsel av hästar som ansning och sadling.

Ridning för vuxna
Nybörjare? Du har aldrig suttit på en häst men alltid önskat prova på att rida. Hos oss får du en trygg start i det som kanske blir din nya hobby. Du lär dig balans, rätt sits och att använda hjälperna korrekt. Du kommer också att lära dig att tränsa och sadla en häst.
Erfaren? Du har ridvana sen tidigare och önskar utveckla din ridning och putsa din ridstil. Vi ger lektioner som anpassas till din nivå i flera discipliner, till exempel klassisk dressyr, spansk dressyr, med mera.

Ridning för grupper
Är ni en grupp som vill ordna en trevlig aktivitet? Vi hjälper er att planera ridningen och boendet. Ni kan välja boendeform med självhushåll eller bed & breakfast.

Kontakta oss för bokning eller information.

Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *